Wannado festival 2023 a JOJKA S VAMI Myjava

Wannado festival 2023 a JOJKA S VAMI Myjava

Galéria

Sobota 3. júna 2023 bude v Myjave patriť novému a celodennému podujatiu Wannado festival 2023 a JOJKA S VAMI, ktoré prinesie návštevníkom všetkých vekových kategórií množstvo aktivít, zaujímavého programu, stretnutí so známymi osobnosťami televíznej obrazovky a zábavy.

Akcia sa uskutoční na Námestí M. R. Štefánika v Myjave v čase od 10.00 do 20.30 h a treba rátať s tým, že centrum Myjavy bude v sobotu 3. júna 2023 v časti od kruhového objazdu pri mestskom úrade po križovatku Námestia M. R. Štefánika s Hurbanovou ul. (po Vránov most) pre dopravu uzavreté. Na parkovanie pre návštevníkov bude vyhradená hlavná cesta od evanjelického kostola po Vránov most.

A čo vlastne v tento deň na myjavskom námestí nájdeme?

Hlavná cesta bude vytvárať priestor pre Wannado športovú zónu, v ktorej sa budú prezentovať športové kluby a športovci z Myjavy. Deti si tu budú môcť jednotlivé športy vyskúšať, dozvedia sa viac o tréningoch a ich rodičia tu získajú informácie o možnostiach prihlásiť svoje ratolesti do niektorého z oddielov. Svoje miesto tu budú mať napríklad volejbalisti, futbalisti, plavci, atléti, karatisti, tanečníci, malí hasiči, zumba, horolezci, lukostrelci a ďalší.

Trávnatá plocha oproti mestskému úradu sa zmení na pretekársku dráhu pre odrážadlá, na ktorej sa bude konať JOJKO BIKE CUP s maskotom Sníčkom MAXOM. Pôjde o preteky určené pre deti od 2 do 5 rokov, ktoré budú pripravené naozaj profesionálne. S registráciou, so štartovacou rampou, časomierou a samozrejme trofejami a hodnotnými cenami.

Keďže toto podujatie bude zároveň programom ku Dňu detí, bude v parku pri rímskokatolíckom kostole pripravená aj obľúbená Cesta rozprávkovým lesom, ktorú pre deti pripravuje Centrum voľného času Myjava. Štart bude na malom námestí v priestore medzi mestským a okresným úradom.

Na hlavnom námestí bude okrem občerstevnia pre návštevníkov pripravené zázemie pre TV JOJ, ktorá bude v sobotu 3. júna 2023 robiť živé vysielanie priamo z Myjavy a podujatie bude spravodajsky pokrývať. Nachystané tu bude mobilné štúdio, moderátori budú robiť rozhovory so známymi osobnosťami TV JOJ, budete sa môcť zúčastniť autogramiád, kastingov do relácií TV JOJ a podobne.

Dúfame a veríme, že nám počasie bude priať a radi vás na Myjave na Wannado festivale a podujatí JOJKA S VAMI uvidíme. Tešíme sa na stretnutie s vami!

Dĺžka podujatia: 630 minút
Dátum lokálnej premiéry: 3. jún 2023

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.