DFS KOPANIČIARIK - Zrodel sa tanečník (Pi)

DFS KOPANIČIARIK - Zrodel sa tanečník (Pi)

Galéria

Srdečne pozývame všetkých bývalých členov, priateľov a priaznivcov detského folklórneho súboru Kopaničiarik z Myjavy na slávnostný program pri príležitosti 50. výročia založenia súboru pod názvom "Zrodel sa tanečník". Komponovaný program detského folklórneho súboru prezentuje tradície jednotlivých častí myjavského regiónu a susediacich regiónov prostredníctvom tanečných, hudobno-spevných a herných prejavov. V programe sa prezentujú tanečníci, muzikanti a speváci, ktorí sú žiakmi Základnej umeleckej školy Myjava.

Témou programu je detstvo a dospievanie, ako aj jeho rôzne podoby v minulosti a dnes. Obdobie dospievania je zavŕšené regrútskou tematikou, ktorá upozorňuje na príliš aktuálnu tému vojny v dnešnej dobe. Zároveň program pojednáva prostredníctvom choreografií, hudobno-spevných výstupov, detských a tanečných hier o zrode tanečníka, ktorý sa postupne vyvíja od hrajúceho sa dieťaťa až po tanečnú osobnosť.

Hoci deti, ktoré v súbore tancovali, hrali a spievali počas päťdesiatich rokov postupne dospeli, detský folklórny súbor Kopaničiarik ostal stále mladí, keďže v ňom už dnes pôsobia aj deti jeho detí.

Príďte s nami osláviť 50. výročie detského folklórneho súboru Kopaničiarik z Myjavy.

10. 6. 2022 o 18.00h (so spoločenským posedením) - 20,-€.

ZŤP, dôchodci, deti 6.-15. - zľavnené vstupné - 10,-€

Deti do 6 rokov zdarma.

Dĺžka podujatia: 120 minút
Rok výroby: 2022
Dátum lokálnej premiéry: 10. jún 2022

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.