Hory a mesto Myjava SO

Hory a mesto Myjava SO

Hory a mesto Myjava

Dawn Wall (USA, 100 min)

Caldwell a jeho partner Jorgeson strávili šesť rokov starostlivým vymýšľaním a nacvičovaním cesty Dawn Wall. Pri záverečnom pokuse, ktorý sledoval celý svet, čelí Caldwell okamihu pravdy. Má opustiť svojho spolulezca a konečne si splniť sen, alebo riskovať vlastný úspech pre zachovanie priateľstva?

Krajina nikoho (Rakúsko, 72 min)

Dvaja lyžiari a dobrodruhovia Matthias „Hauni“ Haunholder a Matthias Mayr spolu s kameramanom Johannesom Aitzetmüllerom nachádzajú v Antarktíde nečakaný „svätý grál“ freeridu.

DreamRide 3 (Kanada, 6 min)

DreamRide 3 je poslednou kapitolou zo série DreamRide, ktorá zaviedla divákov do niektorých z najdivokejších krajín na svete. Je kombináciou rozprávania inšpirovaného Dr. Suessom, neskutočnej prírody a jedného „snílka“ na horskom bicykli. S týmto filmom zažijete dobrodružstvo, aké so žiadnym iným.

Za vrcholkami hôr (Francúzsko, 29 min)

Profesionálny wingsuit skokan svetovej triedy, Jokke Sommer, sa rád posúva a hľadá nové výzvy. Už dlho sníval o zoskoku z troch slávnych vrcholov Švajčiarska: Eiger, Jungfrau a Mönch. Aby sa pripravil a splnil si svoj sen, učí sa od jedného z najlepších na svete – Francúza Valentina Delluca. Sledujte túto neúnavnú cestu od dlhých tréningov v Chamonix až po posledné pokusy v údolí Lauterbrunnen. Spoznajte ich životný štýl, pochybnosti, riziká a následné odmeny. Objavte, čo je za vrcholkami hôr.

Dĺžka podujatia: 252 minút
Dátum lokálnej premiéry: 23. november 2019

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.